Viceprimarul Andrei Gheorghiu a discutat cu Ambasadorul Indiei la Bucureşti despre oportunităţi de investiţii şi colaborare în Râmnicu Vâlcea

În cadrul evenimentelor organizate sub genericul ”Romanian Investment Zoom Program, viceprimarul Andrei Gheorghiu a reprezentat Municipiul Râmnicu Vâlcea la întâlnirea desfăşurată joi, 16 decembrie, la Ambasada Indiei de la Bucureşti. Discuţiile cu E.S. dl. Rahul Shrivastava – Ambasadorul Indiei în România s-au axat pe teme precum proiectele de investiţii din domeniile turismului, agriculturii şi industriei, oportunităţi de export pentru produsele româneşti şi de import pentru produsele indiene, schimburi educaţionale, turistice şi culturale dintre cele două ţări.
La eveniment au mai participat reprezentanţi ai mai multor autorităţi teritoriale judeţene (Dolj şi Timiş), locale (primăriile din Piatra Neamţ, Bârlad, Câmpulung Muscel, Slănic Moldova, Alexandria etc.), precum şi companii din domeniul turismului. Viceprimarul Gheorghiu a prezentat cu această ocazie interesul Municipalităţii Râmnicului pentru iniţierea unor investiţii pe plan local, dar şi oportunităţile de colaborare pe care Râmnicul le oferă partenerilor de afaceri din India în diverse domenii de activitate. Aceste întâlniri vor continua şi în perioada următoare în vederea atragerii de investitori din intreaga lume.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *