Virgil Pîrvulescu, invitat de marcă la dezbaterea publică organizată de Asociaţia „Deschidem Oraşul”

Virgil Pîrvulescu

La Râmnicu Vâlcea, o nouă asociaţie cu iniţiativă civică, „Deschidem Oraşul”, a mobilizat comunitatea locală în cadrul unei dezbateri publice desfăşurate pe 27 februarie 2024, axată pe proiectul de construcție a drumului expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Găneasa. Întâlnirea a atras sute de participanți, inclusiv Viceprimarul Virgil Pîrvulescu, promotorul acestei inițiative, care s-a confruntat cu rezistențe semnificative, inclusiv din partea propriului său partid.

Evenimentul a evidențiat progresele proiectului și etapele următoare, reușind să adune laolaltă cetățeni interesați de dezvoltarea infrastructurii locale. Viceprimarul Pîrvulescu a criticat lipsa de susținere din partea unor lideri politici naționali și a subliniat importanța sprijinului comunității pentru realizarea proiectelor majore.

Pîrvulescu a lăudat participarea cetățenilor la dezbatere, interpretând-o ca un semnal clar al dorinței de schimbare și progres în municipiu. Acesta a îndemnat la continuarea implicării publice în astfel de inițiative, subliniind rolul crucial al comunității în promovarea dezvoltării locale. În ciuda scepticismului față de clasa politică actuală, evenimentul a reprezentat un moment de speranță și unitate pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea, determinați să colaboreze pentru un viitor mai bun.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *