Vor fi efectuate lucrări de defrișare în comuna Dăești

Autoritățile atenționează locuitorii comunei Dăești, dar și pe cei care obișnuiesc să tranziteze localitatea. Mâine, sâmbătă, 18 februarie 2023, Compania Distribuție Energie Oltenia, va interveni pentru a efectua o serie de lucrări pe faza comunei Dăești.

Lucrările constau în defrișări, care sunt necesare amenajării culoarelor de siguranță în apropierea rețelelor electrice în satul Fedeleșoiu.

Lucrările pot fi reprogramate în situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENȚIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • intrarea în posturile de transformare; urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuție, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe. Vă rugăm să aduceți la cunoştinţa opiniei publice aceste informaţii. Vă mulţumim pentru colaborare.

Deficienţele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Vâlcea pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distribuție la unul dintre numerele de telefon: • Info Tel 0800 500 000 număr de telefon gratuit în orice rețea;

⚫ 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum şi numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de aşteptare fără a mai intra in contact cu un operator.

*Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrică şi începe cu 005.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *