50.000 de lei pentru susţinerea sportului de performanţă la Dăeşti

Dăeşti

Primăria Dăești este recunoscută pentru sprijinul acordat sportului de performanță, investițiile în infrastructura sportivă și promovarea sportului. Odată cu contractul de colaborare încheiat între Primăria Dăești și Consiliul Județean Vâlcea, administrația publică locală continuă să susțină sportivii din comunitatea lor.

În urma ședinței Consiliului Județean Vâlcea din data de 31 martie 2023, Primăria Dăești a primit o alocare financiară de 50.000 de lei. Acești bani vor fi virați în două tranșe egale, a câte 25.000 de lei fiecare, în timpul exercițiului bugetar 2023. Această finanțare va ajuta la susținerea sportivilor din Dăești, indiferent de vârstă, în cadrul competițiilor sportive.

Copiii din localitate sunt încurajați să practice sporturile și să participe activ la orele de educație fizică, iar administrația publică locală își propune să dezvolte sportul de performanță prin investiții în infrastructura sportivă și sprijin financiar. Prin intermediul acestui contract de colaborare cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Dăești demonstrează angajamentul său pentru sportul de performanță și pentru dezvoltarea tinerilor sportivi din comunitatea lor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *