Primarul Ion Vlădulescu impulsionază dezvoltarea infrastructurii în comuna Budești

Înaintea sărbătorilor de Paști, primarul Ion Vlădulescu a luat măsuri importante pentru dezvoltarea infrastructurii în comuna Budești. Cu scopul de a transforma comuna vâlceană într-un centru modern și accesibil, edilul a angajat compania ABC Development Aviation SRL din București pentru proiectarea obiectivului de investiții intitulat „Aerodrom și Heliport”. Această inițiativă ambițioasă urmează să fie realizată în următorii doi ani, consolidând astfel conexiunile și facilitând accesul către comuna Budești.

În aceeași notă, primarul Ion Vlădulescu a demarat în luna curentă un studiu geotehnic cu privire la modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public. Scopul acestui proiect este de a îmbunătăți calitatea iluminatului în comună, asigurând astfel siguranța și confortul locuitorilor. De asemenea, eforturile administrației locale vizează și amenajarea canalului și modernizarea străzii Margaretei, lucrări ce vor contribui la îmbunătățirea infrastructurii comunale.

În paralel cu aceste inițiative, primarul Ion Vlădulescu a pus în mișcare proiectul de asfaltare a străzilor Părului și Nucului, situate în satul Racovița. Acest demers reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii rețelei rutiere din zonă, oferind astfel rezidenților condiții mai bune de circulație și un confort sporit în deplasări.

Prin aceste proiecte ample și inițiative de dezvoltare, primarul Ion Vlădulescu demonstrează un angajament puternic față de dezvoltarea comunei Budești și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi. Investițiile în infrastructură vor aduce beneficii semnificative comunității, facilitând mobilitatea, siguranța și accesul la servicii esențiale. Comuna Budești se pregătește astfel să se impună ca un centru modern și atractiv pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *