Acţiune de colectare deşeuri în Comuna Lungeşti, Judeţul Vâlcea

În comuna Lungeşti a avut loc o amplă acţiune de colectare deşeuri la care au participat atât angajaţii primăriei, în frunte cu primarul Tiberiu Costea, precum şi elevi şi cadre didactice ale şcolii gimnaziale Lungeşti. Această acţiune a avut loc în cadrul campaniei naţionale „Curăţim România, vrem o ţară fără deşeuri abandonate”.

Acţiunea din comuna Lungeşti a fost una de mare succes, voluntarii reuşind să adune un volum impresionant de deşeuri. Aproximativ 30 de saci plini cu deşeuri au fost adunate din mai multe puncte ale comunei care sunt considerate a fi vulnerabile din punct de vedere al aruncării deşeurilor.

Primăria comunei are în plan ca astfel de acțiuni să se mai organizeze şi în viitor pentru a demonstra tuturor cetățenilor, atât ai comunei Lungești, cât și a celor care tranzitează localitatea, că aceste activități sunt cele care vor duce la o transformare totală în bine a mediului înconjurător, atât din punct de vedere al poluării, cât și al aspectului.

„Toți trebuie să urmăm acest exemplu pentru a asigura generațiilor viitoare o planetă curată, nepoluată și obișnuirea fiecăruia dintre noi de a nu mai arunca deșeuri în natură,” au transmis reprezentanţii primăriei Lungeşti.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *