Proiecte de dezvoltare a infrastructurii la Dănicei

Dănicei

Ambiţiile sunt mari în comuna Dănicei, primarul fiind dispus să depună toate eforturile pentru ca proiectele sale de dezvoltare a comunei să devină realitate cât mai repede. Astfel, răspunsul guvernului pentru proiectul depus în cadrul Programului Guvernamental „Anghel Saligny” de modernizare a 7,5 kilometri de drum este aşteptat cu nerăbdare atât de administraţia locală cât şi de localnici.

Între timp, primarul comunei, Dumitru Pirneci, se gândeşte să folosească fonduri din bugetul local pentru a construi un pod în zona Lungoţu, peste pârâul cu acelaşi nume. Acest pod este un punct de interes local foarte important, el făcând legătura cu satul Păuneşti din comuna Ciomăgeşti a judeţului Argeş.

Ducerea la bun sfârşit a acestui proiect ar însemna atât o oportunitate cât şi o necesitate, ţinând cont de faptul că zona este foarte circulată de oamenii care trec dintr-o localitate în alta în fiecare zi. De asemenea, urmează a se depune un alt proiect pentru asfaltarea unor drumuri locale. De îndată ce se vor deschide linii de finanţare pe fonduri europene, primăria Dănicei speră să obţină bani pentru asfaltarea a 6,5 kilometri de drumuri locale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *