Căldura este asigurată pentru elevii din comuna Stoenești

Stoenești

Un lucru este cert, elevii din comuna Stoenești nu vor tremura de frig iarna asta! Autoritățile au achiziționat și montat în școli centrale pe lemne, iar materialul lemnos a fost deja cumpărat pentru întreaga iarnă.

Primarul s-a gândit la tot, chiar și la posibilitatea ca școala să rămână fără curent. Iar pentru ca învățarea elevilor să nu fie afectată în nici un fel, a cumpărat și niște generatoare de curent speciale pentru instituțiile de învățământ și pentru sediul primăriei.

Iată ce a transmis Gheorghe Dumbravă, primarul comunei Stoenești: „Am o relație bună cu conducerea școlii. Aș putea spune că împărțim sărăcia de la unul la altul. Școala este prioritară pe masa mea de lucru. De când sunt primar am cheltuit foarte mulți bani în educație, și nu îmi pare rău de acest lucru. Până la urmă, acesta este scopul. O rigolă sau o construcție, în câțiva ani se deteriorează, dar în urma copiilor în care investim, mâine-poimâine vom putea vedea roadele pe care ni le dorim, atât noi, cât și părinții lor.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *