Cea mai bună apă potabilă din țară se găsește la Bărbătești

Bărbătești

Comuna Bărbătești, aflată la poalele masivului Buila, se distinge prin sursa sa de apă potabilă de cea mai înaltă calitate. Primarul Constantin Banacu a subliniat calitatea excepțională a apei care a atras inclusiv interesul unei companii pentru îmbuteliere. Cu toate acestea, Consiliul Local a respins propunerea, concentrându-se pe dezvoltarea turistică a zonei, având deja statutul de loc cu cel mai ozonat aer.

Calitatea apei, complet lipsită de contaminanți, este rezultatul investițiilor semnificative în stații de filtrare de înaltă calitate. Sistemul de apă și canalizare, administrat de o societate subordonată Consiliului Local, acoperă o lungime impresionantă de 57 de kilometri pentru apă și 33 de kilometri pentru canalizare, asigurând comunității acces la servicii de calitate la un preț accesibil de 3,2 lei.

Cu aer curat și fără poluare, Bărbătești devine tot mai cunoscută și apreciată de turiști, iar primarul Banacu exprimă ambiția comunității de a obține statutul de stațiune turistică de interes local, susținută de progresele solide și de atractivitatea naturală a zonei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *