Voineasa se pregătește să își deschidă porțile pentru Sezonul de Schi 2023-2024

Voineasa

Cu primii fulgi de zăpadă deja așezați într-un dans efemer pe pârtiile din Voineasa, entuziasmul iubitorilor de schi atinge cote maxime în anticiparea deschiderii sezonului 2023-2024. Cu un strat de zăpadă naturală deja prezent și cu promisiunea unui ajutor suplimentar sub formă de zăpadă artificială, pregătirile pentru o iarnă plină de aventuri montane sunt în toi.

Administratorul domeniului schiabil din Voineasa a dezvăluit că, în funcție de condițiile meteorologice favorabile, pârtia ar putea fi deschisă încă din data de 1 Decembrie. Cu toate acestea, conștienți de capriciile vremii, au stabilit o rezervă, programând o altă posibilă deschidere pentru data de 15 Decembrie.

În inima Munților Căpățânii, această stațiune promite nu doar schi pe pârtii perfect pregătite, ci și peisaje idilice și momente de relaxare într-un cadru natural spectaculos. Iubitorii sporturilor de iarnă și cei dornici de aventură montană abia așteaptă să-și etaleze abilitățile pe traseele pregătite cu grijă, simțind adrenalina curgând în vene odată cu coborârea pe zăpadă.

Cu atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă în apropiere, Voineasa se pregătește să devină destinația preferată a pasionaților de schi și snowboarding. Înconjurați de peisaje pitorești, schiorii vor putea experimenta senzația de libertate pe pârtiile bine întreținute, sub cerul senin al Munților Căpățânii.

Așadar, cu calendarul marcat și echipamentul pregătit, entuziaștii de schi așteaptă cu nerăbdare ca Voineasa să-și deschidă porțile și să ofere încă o iarnă de neuitat pentru toți cei dornici să se bucure de magia sporturilor de iarnă în inima naturii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *