Centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii la Dăești

Dăești

Primarul comunei Dăești, Popolan Gheorghe Valerian, a anunțat lansarea unui nou proiect ambițios: “Centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii”. Această inițiativă își propune să îmbunătățească accesul la servicii sociale pentru categoriile defavorizate din comunitate, asigurând suport educațional și de sănătate pentru toate grupurile de vârstă. Proiectul, parte a unui efort continuu de modernizare a comunei, subliniază angajamentul primarului de a sprijini dezvoltarea personală și integrarea socială a cetățenilor săi, într-o manieră care primește, mai ales, viitoarele generații.

„Asa cum ne-a obisnuit, Primarul comunei Daesti, Popolan Gheorghe Valerian, tace si face!
Un nou proiect a fost aprobat, respectiv “Centru de zi pentru consiliere si sprijin pentru parinti si copii in comuna Daesti, judetul Valcea”, avand ca obiectiv general cresterea gradului de integrare si acces la serviciile sociale a unor categorii defavorizate.

Centrul de zi asigura accesul beneficiarilor ținta (copii si parinti) la educatie si activitati de supraveghere si suport in procesul de invatare care sa contribuie la dezvoltarea personala si pregatirea acestuia pentru viata independenta.

Totodata prin implementarea prezentului proiect se urmareste asigurarea unei stari optime de sanatate a copiilor si parintilor din comuna Daesti prin activitati de consiliere si suport, cresterea nivelului de educatie, de socializare si a starii de sanatate a tuturor cetatenilor comunei Daesti (copii, tineri, adulti, varstnici si persoane cu handicap), favorizarea integrarii sociale si familiale.

Pentru modernizarea acestei comune a fost nevoie de mai multe mandate consecutive ale domnului Primar, Popolan Gheorghe Valerian, demonstrand prin realizarile sale ca masurile si deciziile luate sunt curajoase si corecte pentru cetateni.

Avand in vedere indeplinirea tuturor obiectivelor propuse prin proiectele implementate cat si prin cele aflate in curs de implementare, este nevoie de sustinerea dumneavoastra, pentru a dispune de continuitate, dezvoltare si modernizare.
Alaturi de cetateni, la bine si la greu!

Cu deosebit respect,
Primar,
Popolan Gheorghe Valerian”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *