Centrul Cultural Multifuncțional din Pietrari va fi extins și modernizat

Centrul Cultural

Comunitatea din Pietrari a marcat începutul lunii aprilie printr-un pas semnificativ către dezvoltarea și îmbogățirea vieții culturale și educative locale: au demarat lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Centrului Cultural Multifuncțional. Situat strategic pe DN 67, la fel ca și Dispensarul Medical Pietrari, noul centru promite să devină o clădire emblematică pentru sat, datorită designului său estetic și funcționalității îmbunătățite.

Cu o arhitectură modernă și cochetă, prevăzută cu etaj și compartimentări eficiente, Centrul Cultural Multifuncțional va dispune de încălzire centralizată și va oferi un spațiu primitor pentru toate activitățile cultural-educative ale comunității.

Investiția în infrastructura culturală reprezintă o piatră de temelie în dezvoltarea socială și educativă a oricărei comunități. Prin extinderea și modernizarea Centrului Cultural Multifuncțional, Pietrari se poziționează ca un exemplu de urmat în regiune, promovând cultura, educația și coeziunea socială.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *