Comuna Câineni, un viitor exemplu pentru celelalte comune?

Câineni

În localitatea Câineni, proiectele de dezvoltare sunt în plină desfăşurare. Primarul Ion Nicolae are planuri mari pentru comuna sa. Acesta și-a propus să facă din ea un model demn de urmat pentru toate celelalte, așa că a dat startul mai multor proiecte de dezvoltare în comună.

Unul dintre proiecte este „modernizare trama stradală”, fondurile necesare acestui proiect urmând a proveni prin intermediul CNI (Compania Naţională de Investiţii). Proiectul presupune asfaltarea a 8,2 km de drum de interes local.

Tot la CNI, se află și un proiect ce are în vizor dispensarul comunei. Proiectul a fost denumit „dotare dispensar uman” şi are ca scop dotarea cu aparatură de ultimă generaţie, necesară pentru desfăşurarea activităţii a doi medici de familie și un medic stomatolog.

Primarul așteaptă un răspuns și pentru proiectul „rețele hidroedilitare”, proiect cu privire la înființarea unui sistem de rețele de canalizare nou, dar și de reabilitare a conductelor de apă deja existente și chiar inlocuirea acestora pe anumite porțiuni. Acest proiect este depus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Rolul principal al tuturor acestor proiecte este să asigure cetățenilor confortul si necesitățile de care au nevoie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *