Comuna Făurești, judeţul Vâlcea – proiect pentru introducerea gazelor naturale

Aflat la al doilea mandat de primar al comunei vâlcene Făurești, primarul Marius Irimia lucrează zi de zi să obţină finanţare pentru proiectele prin intermediul cărora doreşte să modernizeze comuna şi să ofere condiţii mai bune localnicilor.

Cel mai important proiect pe care primarul îl are anul acesta îl reprezintă introducerea unei rețele de gaze naturale în comună. Aceasta este o necesitate pentru comună deoarece va facilita dezvoltarea economică şi socială, iar localnicii vor avea doar de câştigat. Pentru ca realizarea acestui proiect să aibă mai multe şanse de reuşită în a obţine finanţarea vizată, Primăria Făurești s-a asociat cu primăriile din Laloșu și Valea Mare.

Un alt proiect ce are ca scop oferirea de condiții mai bune în care elevii să-și desfășoare activitatea, îl reprezintă realizarea unei săli de sport. Proiectul a fost licitat la CNI, iar în prezent, acesta se află în perioada de evaluare financiară. Autoritățile își doresc ca lucrările să înceapă în acest an.

Făureştiul are şi câteva proiecte finalizate recent. Unul dintre ele este recepția de la școala gimnazială, dar și dispensarul din comună. Aceste proiecte au fost realizate prin fonduri de la PNDR 2.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *