Se anunţă o mare investiţie în Ştefăneşti, judeţul Vâlcea

Primar Stefanesti

Chiar în săptămâna de dinaintea Învierii, primarul comunei vâlcene Ştefăneşti, Sergiu Adrian Uţa, a anunţat depunerea unui proiect foarte important pentru dezvoltarea economică şi socială a comunei sale. Este vorba despre o cerere de finanţare pentru înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale prin intermediul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Acesta este un program guvernamental de dezvoltare rurală care pune la dispoziţia administraţiilor locale fonduri care să finanţeze proiecte de dezvoltare a infrastructurii şi nu numai. Drept urmare, primarul doreşte atragerea sumei de 39.078.167 lei de la bugetul de stat, iar diferenţa până la 40.779.877 lei necesară proiectului va fi acoperită din bugetul local.

De această investiţie urmează a beneficia întreaga comună care cuprinde satele Ştefăneşti, Condoieşti, Dobrusa şi Şerbăneşti. Anunţul a fost întâmpinat cu mare bucurie de către foarte mulţi locuitori ai comunei Ştefăneşti, această investiţie fiind una mult aşteptată de localnici.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *