Comuna Mălaia se pregătește să intre în era iluminatului modern

Gheorghe Dinculescu

Autoritățile din Mălaia au reușit să obțină fonduri pentru un proiect amplu de modernizare a infrastructurii de iluminat stradal. Anul acesta, autoritățile locale au hotărât să investească într-o schimbare semnificativă, cu scopul de a oferi comunității o iluminare mai eficientă și mai durabilă.

Proiectul de modernizare a iluminatului va include înlocuirea vechilor lămpi cu noile tehnologii LED, cunoscute pentru consumul redus de energie și durabilitatea lor. Această schimbare va aduce numeroase beneficii pentru comunitate, inclusiv economii semnificative la factura de energie electrică, dar și o mai bună vizibilitate și siguranță în timpul nopții. În total, vor fi înlocuite peste 300 de lămpi. Fondurile destinate acestui proiect provin de la AFM.

Cu modernizarea iluminatului, comuna Mălaia se alătură altor localități din țară care au investit în infrastructură sustenabilă, demonstrând angajamentul pentru dezvoltare durabilă și bunăstarea cetățenilor. Așadar, în curând, străzile comunei vor fi luminate cu tehnologie de ultimă generație.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *