Inaugurarea unei investiţii de aproape 70 de milioane de lei la Roești

Roeşti

Sala de festivități a Căminului Cultural din Roești a găzduit un eveniment deosebit: inaugurarea unui important obiectiv de investiții. Primarul Gheorghe Drăghici a fost gazda ceremoniei, marcând astfel finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului D 643B – DJ 643 Băbeni Oltețu – Colelia – Pietroasa – Valea Mare – Drăganu – Ciocănari – Zăvoieni – Vârleni – Măciuca – Stănești – Cermegești – Chiricești – Bărbărigeni – DN 65 C. Acest proiect amplu, în valoare de 68.017.353 lei, a fost realizat cu sprijinul financiar acordat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în urmă cu 6 ani.

Drumul reabilitat se întinde pe o distanță de aproximativ 36 de kilometri și oferă o alternativă benefică pentru traficul rutier de pe DN 65C, parcurgând o bună parte din sudul județului Vâlcea. Astfel, localnicii și călătorii vor beneficia de un traseu modernizat, sigur și eficient, care facilitează accesul rapid și comod între localitățile învecinate. Reabilitarea acestui tronson de drum aduce cu sine numeroase avantaje, printre care fluidizarea traficului și reducerea timpului de călătorie, dar și îmbunătățirea condițiilor de siguranță pentru șoferi și pietoni.

Cu o valoare considerabilă de investiție, acest proiect demarat cu șase ani în urmă s-a concretizat într-un rezultat remarcabil, reflectând eforturile și angajamentul autorităților locale în promovarea dezvoltării infrastructurii rutiere.

Evenimentul de inaugurare a stârnit bucurie și satisfacție printre cei prezenți, care au apreciat progresele realizate și beneficiile aduse de această investiție majoră. Drumul modernizat va contribui la dezvoltarea economică și socială a zonei, facilitând accesul la o serie de destinații importante și contribuind la creșterea calității vieții locuitorilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *