Comuna Mihăești se modernizează văzând cu ochii

comuna Mihăești

În comuna Mihăești se fac anual foarte multe investiții. Multe dintre acestea sunt realizate cu fonduri atrase de la CNI.

Cel mai recent proiect finalizat este o sală de sport la standarde moderne, pentru elevii care își desfășoară activitatea la cele două școli din localitatea Mihăești, dar și pentru cetățenii care sunt interesați să facă activități sportive la nivel de comună. Un proiect care a durat 2 ani, și care a costat 695 de mii de lei.

Un alt proiect din comună este construcția unei grădinițe, fiind a treia grădiniță pe care primarul o construiește. Investiția pentru noua grădiniță este finanțată integral din fonduri nerambursabile și are o suprafață de peste 500 de mp.

Primarul se declară foarte încântat și mulțumit de proiectele pe care le-a început până acum, dar mai ales, de cele pe care le-a finalizat, toate fiind un succes.

De asemenea, pe lista sa de obiective se regăsesc și alte proiecte viitoare, precum: două proiecte în valoare totală de 18,1 milioane de lei: asfaltarea drumurilor, amenajarea de trotuare și amenajarea unei piste de biciclete pe DN64, în satul Stupărei. Un proiect ce privește extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public. Și în prezent se lucrează la realizarea de trotuare moderne, rigole și podețe de acces către toate proprietățile situate pe ambele părți al DN67, de la sensul giratoriu spre Băile Govora până la ultima casă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *