Comuna Pietrari se mândrește cu un nou dispensar

Pietrari

Lucrările ample de modernizare la dispensarul medical din comuna Pietrari sunt în etapa finală, transformând clădirea într-un spațiu modern, luminos și spațios. Dispensarul oferă servicii medicale esențiale prin intermediul unui medic de familie și a unui stomatolog, însă inițiativele primarului Nicolae Moraru vizează transformarea acestei unități într-un centru medical complex.

Echiparea dispensarului cu mobilier și echipamente medicale necesare este în desfășurare, iar planurile includ atragerea de medici specializați pentru a completa echipa de profesioniști. Primarul Moraru se angajează în obținerea unei autorizații de prosumator de energie pentru a asigura funcționarea eficientă a centrului medical.

Viitoarea dotare cu aparatură medicală modernă, inclusiv un ecograf, va transforma dispensarul într-un centru bine echipat, capabil să ofere o gamă variată de servicii specializate și investigații avansate. Această inițiativă promite să îmbunătățească calitatea asistenței medicale în comunitate, oferind tratamente mai eficiente și consolidând încrederea localnicilor în sistemul lor de sănătate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *