Primăria Lungești renovată cu bani europeni: O schimbare în bine pentru comunitate

Primăria Lungești

În localitatea Lungești din judeţul Vâlcea, se află în desfășurare un proiect de reabilitare a sediului Primăriei. Această inițiativă este finanțată cu fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), și vizează transformarea completă a clădirii pentru a spori eficiența energetică și a asigura independența energetică a instituției locale.

Investiția, care face parte dintr-un proiect mai amplu, are ca scop reabilitarea energetică a sediului Primăriei Lungești. Prin intermediul acestei reabilitări, se urmărește optimizarea consumului de energie, ceea ce va conduce la o reducere semnificativă a costurilor de operare și la o diminuare a amprentei de carbon a clădirii. Unul dintre cele mai notabile aspecte ale acestei inițiative este montarea de panouri solare, care va contribui la producerea de energie verde și la asigurarea unei surse durabile de electricitate pentru clădire.

Această transformare nu se oprește doar la aspectele legate de eficiența energetică, ci include și o serie de lucrări de arhitectură menite să readucă la viață sediul Primăriei. Aceste lucrări de renovare vizează îmbunătățirea aspectului estetic al clădirii și adaptarea acesteia la standardele moderne, pentru a oferi un spațiu mai funcțional și mai confortabil pentru angajați și cetățeni.

În plus, în Lungești, autoritățile au făcut pași importanți pentru a asigura securitatea publică și respectarea legii prin instalarea a nu mai puțin de 70 de camere de supraveghere în întreaga localitate. Aceste camere de supraveghere contribuie la monitorizarea activităților din oraș și la depistarea rapidă a celor care încalcă legea, contribuind astfel la creșterea nivelului de siguranță al comunității.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *