Comuna Stoenești are nevoie de o finanțare în valoare de 800.000 lei!

Gheorghe Dumbrava

În urma inundațiilor din această vară, în comuna Stoenești s-au constatat numeroase pagube. Mai exact, un drum comunal, sistemul de apă și cel de canalizare au fost distruse. Valoarea totală a pagubelor este estimată la aproximativ 800.000 lei. Primarul comunei, Gheorghe Dumbravă, speră să primească acești bani de la guvern. Iată ce a declarat acesta:

“A fost luat drumul efectiv cu totul, și din canalizarea de apă și canal de pe acest tronson nu a mai rămas nimic. Ma uitam la drum cum pleca pe apă la vale. De aceste lucruri s-au ocupat cei de la Apele Române. […] Am cerut doar 600.000 de lei pentru un drum care a fost afectat foarte rău, și 200.000 pentru canalizare despre care discutam, acolo unde a fost distrus totul”.

La acest moment, Primăria Comunei Stoenești nu are bani să remedieze efectele calamităților. Administrația locală se confruntă cu mari probleme financiare.

Edilul a mai transmis și: “Nu am niciun leu! Deci primăria Stoenești, la momentul de față, are o mulțime de facturi, și tot vin mereu altele noi, pe care nu avem cum să le achităm.”

Edilul susține că s-a ajuns în această situație din cauza faptului că a primit bani foarte puțini de la stat, fiind pe ultimul loc în acest clasament, cu toate că localitatea este una foarte mare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *