Comuna Lungești așteaptă o rectificare bugetară pentru a stabiliza nevoile financiare pe care le are

Primăria Lungești

Primarul Tiberiu Costea așteaptă cu interes rectificarea bugetară promisă, având speranța că aceasta va aduce vești bune într-un moment critic pentru administrația locală. Confruntându-se cu restricții financiare serioase, autoritățile locale au nevoie urgentă de fonduri pentru a plăti persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor până la sfârșitul anului. Prioritare sunt și finanțarea investițiilor și proiectelor comunitare.

Eforturile primarului și ale echipei sale se concentrează pe găsirea unor soluții viabile pentru acoperirea necesităților financiare imediate. Sprijinul persoanelor cu dizabilități primește atenție specială, astfel încât aceștia să aibă resursele necesare pentru traiul de zi cu zi. În plus, investițiile în dezvoltarea localității și participarea la proiectele comunitare sunt priorități.

Într-o perioadă în care gestionarea responsabilă a bugetului este esențială, primarul Tiberiu Costea și echipa sa doresc să asigure o utilizare eficientă a resurselor disponibile. Atragerea de fonduri pentru investiții comunitare este crucială, impunând abordarea hotărâtă a provocărilor financiare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *