Concursul de cercetaşi „Cupa Izvoarelor”, organizat la Slătioara

În perioada 16-19 iunie a anului curent, în comuna Slătioara, județul Vâlcea, a avut loc concursul aplicativ al cercetașilor „Cupa Izvoarelor”. Această întrecere este una de tradiție în Slătioara, însă în ultimii doi ani ea n-a putut fi organizată din cauza pandemiei. Acum, după doi ani de pauză, la Slătioara s-au reunit 700 de cercetași din țară şi străinătate pentru a cuceri trofeul „Cupa Izvoarelor”!

Pe durata celor patru zile, cercetașii au avut parte de o mulțime de activități şi întreceri prin pădurea şi pe dealurile din localitate. Pentru a le ura bun venit tuturor echipelor venite din diverse colțuri ale țării, primarul comunei Slătioara, Camelia Romcescu, a organizat și o festivitate de deschidere a concursului aplicativ al cercetașilor. De altfel, întregul eveniment a fost organizat de primăria comunei Slătioara, care este şi partener oficial al cercetașilor Vâlceni.

Deschiderea taberei a avut loc joi, 16 iunie, începând cu ora 20.00 şi s-a încheiat duminică, 19 iunie, cu festivitatea de premiere a celor mai buni cercetași. Organizatorii au pregătit pentru copii diplome, cupe, dar şi premii în obiecte. Echipa clasată pe locul I a primit Trofeul „Cupa izvoarelor”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *