În comuna Pietrari s-au finalizat o serie de lucrări pentru prevenirea calamităţilor

Comuna Pietrari

În comuna vâlceană Pietrari, o mulțime de proiecte au fost începute. Unele dintre acestea s-au încheiat cu succes, altele sunt în plină desfășurare, iar altele urmează să înceapă.

Din seria proiectelor care au fost finalizate cu succes face parte și lucrarea pe calamitate de pe strada La Mielu. În cadrul acestui proiect s-au realizat mai multe poduri, podețe, 300 de rigole betonate, iar în unele zone s-a pietruit. Fiind o zonă montană eforturile pentru prevenirea calamităţilor sunt foarte importante, iar recent au fost finalizate lucrările de sprijinire a unui versant pe strada Malul Alb. Demersurile pentru acest proiect a fost finalizate, lucrarea fiind deja pregătită pentru recepționare.

În ceea ce privesc proiectele ce se află în plină desfășurare, lucrările sunt în toi la școala gimnazială din Pietrari. Administraţia locală în fruntea căreia se află primarul Nicolae Moraru vrea să finalizeze acest proiect până la finalul lunii august. Se dorește acest lucru pentru ca elevii să înceapă următorul an școlar într-un mediu nou și modern. Se lucrează intens și la sala de sport a comunei.

În plus, primăria intenţionează să obţină fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui cămin cultural în satul Pietrari.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *