Continuă investiţiile pentru introducerea gazelor naturale în comuna Bunești

Bunești

Primăria comunei Bunești, condusă de primarul Viorel Radi, îşi continuă eforturile de modernizare a comunei, astfel încât trei tiruri au descărcat un stoc suplimentar de conducte, alimentând optimismul cu privire la extinderea rețelei de gaze naturale în această comunitate.

Până în prezent, aproximativ 18 kilometri de conducte au fost instalate cu resurse din bugetul local, demonstrând hotărârea autorităților locale de a aduce beneficiile gazelor naturale la ușa fiecărui locuitor. Cu toate acestea, eforturile pentru a asigura finanțarea necesară continuă să fie o prioritate, odată ce comuna Bunești se angajează în Programul „Anghel Saligny”.

Autoritățile au făcut demersuri pentru a obține fonduri externe care să susțină acest proiect extrem de important. Cu toate acestea, în cazul în care finanțarea externă nu va fi disponibilă în timp util, eforturile de extindere a rețelei de gaze naturale vor continua să fie susținute din bugetul local, subliniind angajamentul ferm al administraţiei locale de a continua progresele înregistrate până acum.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *