Un nou utilaj multifuncțional și performant la Călimănești

Călimănești

Prin proiectul “Creșterea capacității de deservire a serviciilor de protecție a mediului în zona pescărească Călimănești“, implementat cu finanțare europeană, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat și Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei orașului Călimănești a fost dotată cu un nou utilaj multifuncțional și performant: tractor multifuncțional dotat cu accesorii specifice.

Investiția contribuie la minimizarea impactului negativ asupra mediului, având ca efect îmbunătățirea calității vieții populației și creșterea atractivității zonei, prin crearea unui mediu mai curat pentru locuitori.

Tractorul multifuncțional va fi folosit pentru activitatea de curățenie, igienizare și întreținere a spațiului urban. Noul utilaj are manevrabilitate și capacitate sporită de rulare în teren accidentat și teren în aderență scăzută (drumuri acoperite de gheață și zăpadă), precum și în condiții de vreme defavorabilă (rulaj la temperaturi scăzute, vânt, căderi masive de zăpadă).

Brațul multifuncțional va fi utilizat pentru tăierea ramurilor, curățarea de canalizări, întreținerea drumurilor. Pompa epuismente este destinată transvazării apei reziduale provenită din inundații, care conține reziduuri, pietre, nămol etc..

Tocătorul pentru crengi va ajuta la reciclarea materialului lemnos, reciclarea resturilor vegetale, iar remorca cu basculare trilaterală are avantajul de a se putea monta pe diverse echipamente specifice: împrăștietor material antiderapant, împrăștietor gunoi, cisternă apă, container transport etc..

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *