Copiii din Slătioara se vor bucura de două noi locuri de joacă

Slătioara

Cu grijă față de cei mici și dorința de a crea un mediu propice dezvoltării lor, Camelia Romcescu, edilul comunei Slătioara, a reușit să obțină fonduri europene prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) pentru a construi două locuri de joacă moderne. Aceste facilități vor fi amplasate în satele Milostea și Slătioara, în zona Cumpene.

Obiectivul principal al acestor locuri de joacă este de a încuraja copiii să se implice în activități fizice și să se joace în aer liber cât mai mult timp posibil. Investiția propusă va aduce beneficii nu doar celor mici, ci și adulților din comunitate.

Prin aceste noi locuri de joacă, Camelia Romcescu își propune să ofere oportunități de distracție și dezvoltare pentru copii, într-un mediu natural. Acestea vor reprezenta un loc unde copiii se pot conecta cu natura, făcând sport și socializând într-un mod sănătos.

Locurile de joacă vor fi dotate cu echipamente sigure și moderne, care să ofere copiilor o varietate de opțiuni pentru a se juca și a se distra în condiții de siguranță. Tobogane, leagăne, panouri de escaladă și alte elemente de joacă vor fi amplasate într-un cadru plin de verdeață, unde cei mici vor putea petrece timpul liber într-un mod creativ și distractiv, sub supravegherea adultilor.

Această inițiativă a edilului Camelia Romcescu demonstrează preocuparea pentru nevoile comunității și dorința de a investi în viitorul copiilor. Prin crearea acestor locuri de joacă, se oferă o oportunitate valoroasă de dezvoltare și de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos pentru cei mici.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *