Dispensarul din comuna Mădulari va intra anul acesta în renovare

Comuna Mădulari

Dispensarul din comuna Mădulari primește o nouă șansă la viață datorită unei finanțări consistente obținute prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Cu un buget de 1,2 milioane de lei, autoritățile au pregătit terenul pentru o renovare de amploare, care va aduce beneficii semnificative comunității locale.

Proiectul în sine vizează nu doar reparații la nivelul întregii clădiri, ci și o reabilitare termică a acesteia. Cu alte cuvinte, dispunând de resursele necesare, se urmărește îmbunătățirea eficienței energetice a dispensarului, asigurând în același timp un mediu confortabil și sigur pentru pacienți și personalul medical.

Însă autoritățile nu s-au oprit aici. Într-un efort de a sprijini cadrele medicale în activitatea lor esențială, s-a luat decizia de a le pune la dispoziție o mașină electrică. Această inițiativă este menită să faciliteze accesul personalului medical la pacienții din întreaga comună. Mașina electrică va fi dedicată exclusiv activităților profesionale, reprezentând astfel un instrument eficient și ecologic pentru realizarea vizitelor la domiciliu.

Cu aceste investiții considerabile și măsuri inovatoare, se dorește nu numai îmbunătățirea infrastructurii medicale locale, ci și creșterea calității serviciilor oferite. Dispensarul devine astfel un exemplu de dezvoltare și modernizare în domeniul asistenței medicale, aducând beneficii semnificative pentru toți locuitorii comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *