„Crosul Primăverii” în comuna Roești, județul Vâlcea

Vineri, 15 Aprilie, a avut loc în comuna Roești, județul Vâlcea, „Crosul Primăverii”, un eveniment deosebit, acompaniat de râsetele zglobii ale copiilor, voioșie și stare de bine. Evenimentul a fost organizat de școala I. C. Constantinescu, împreună cu un partener de nădejde, Primăria comunei Roești. Cei doi parteneri s-au ocupat de întregul eveniment și s-au asigurat că totul se desfășoară în cele mai bune condiții.

La eveniment au participat elevi din nouă scoli de pe raza județului Vâlcea. Pentru cei mici, Crosul Primăverii a însemnat o reîntoarcere la realitatea de dinaintea pandemiei, cea în care se puteau îmbrățișa și distra împreună, indiferent de numărul mare în care erau. Micuții au fost foarte încântați de acest eveniment, deoarece s-au putut întâlni într-un număr atât de mare din nou. Chiar și vremea a ținut cu ei, fiind foarte frumoasă.

Primarul Gheorghe Drăghici a fost la rândul său bucuros să vadă că viața revine la normal și copiii se pot juca și participa la evenimente sportive sau culturale în condiții normale.

De altfel, acesta a transmis tuturor locuitorilor comunei Roești, și nu numai, un Paște plin de bucurii și luminos petrecut în compania celor dragi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *