Investiții în învățământ în comuna Dăești, judeţul Vâlcea

Dăești

Primarul Gheorghe Popolan, din comuna Dăești, judeţul Vâlcea, pune foarte mult preț pe educația corespunzătoare a elevilor din localitatea sa. Cum educația este un factor extrem de important pentru orice persoană, fiecare primărie ar trebui să ofere instituțiilor de învățământ condiții optime pentru a pregăti elevii, iar de acest lucru sunt conștienți și cei de la conducerea Primăriei Dăești, așa ca s-au pus pe treabă!

Școala Generală cu clasele I-IV, din satul Sabotin, comuna Dăești, urmează să fie reabilitată, modernizată, extinsă și dotată corespunzător pentru a oferi elevilor cele mai bune condiţii pentru a putea să-şi dezvolte capcităţile intelectuale.

Proiectul ce privește dezvoltarea școlii reprezintă un obiect de investiții care se află în curs de realizare prin intermediul CNI – Compania Națională de Investiții. Prin acest proiect de dezvoltare și modernizare a instituției de învățământ se doreşte ca elevii să beneficieze de cele mai bune condiţii de învăţământ şi să nu le lipsească nimic pentru a putea obţine performanţe.

De asemenea, proiectul de investiții va conduce la o mai bună dezvoltare socială a copiilor din Dăești, va crea un cadru adecvat pentru diversificarea, dezvoltarea și organizarea diferitelor activități educaționale, prin modernizarea, reabilitarea, extinderea și dotarea instituției de învățământ la standardele europene.

La momentul actual, proiectul se află pe punctul de a intra în procedura de licitație, această procedură este organizată și derulată de CNI.

Primarul Gheorghe Popolan transmite tuturor cetăţenilor din Dăeşti, şi nu numai, să aibă parte de un Paşte luminos şi fericit în compania celor dragi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *