Cum s-a dezvoltat Muereasca în cele 5 mandate ale lui Ion Ungureanu

Muereasca

Ion Ungureanu, primarul localității Muereasca, și-a exprimat recent satisfacția în legătură cu progresul semnificativ înregistrat în comunitate de-a lungul celor cinci mandate ale sale.

Având o viziune orientată către transformarea promisiunilor în realitate, Ungureanu a pus bazele unor proiecte majore care au adus beneficii palpabile localnicilor și nu numai, de la modernizarea infrastructurii până la sprijinirea educației și conservarea tradițiilor locale.

Printre realizările sale se numără extinderea și modernizarea rețelei de drumuri comunale, care acum include 6 kilometri de asfalt nou, cu promisiunea de a finaliza lucrările pe segmentele rămase într-un an. De asemenea, sistemul de apă a fost extins pentru a acoperi 98% din localitate, cu planuri de a aduce apă potabilă și caselor rămase neconectate.

O atenție specială a fost acordată sectorului educațional, prin dotarea școlilor și grădinițelor cu mobilier nou și echipamente IT, urmărindu-se îmbunătățirea condițiilor de învățământ.

Edilul Ungureanu a pus accent și pe dezvoltarea durabilă, inițiind proiecte pentru gestionarea apelor uzate și instalarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice, reflectând angajamentul său față de mediu.

Planurile viitoare ale primarului includ branșarea la rețeaua de gaze naturale și dezvoltarea turismului, în special prin îmbunătățirea accesului la zonele de interes natural și balnear. Prin aceste inițiative, edilul dorește să transforme Muereasca într-o destinație atractivă pentru turiști și să consolideze statutul de stațiune de interes local, valorificând resursele naturale și culturale ale comunității.

Ion Ungureanu, reflectând asupra progresului făcut în ultimii 20 de ani, se mândrește cu transformarea comunei sale într-una modernă și prosperă, gata să facă față provocărilor viitoare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *