Mateești: numeroase proiecte în desfășurare

Comuna Mateești

În comuna Mateești se desfășoară o serie de proiecte majore ce vizează îmbunătățirea infrastructurii locale. Primarul Cosmin Anghelescu a inițiat lucrări pentru construirea unui sistem de canalizare extins, acoperind aproape 48 de kilometri.

În ciuda criticilor din partea adversarilor politici, care îl acuză pe edil de deteriorarea drumurilor prin frezarea asfaltului pentru a introduce conductele de canalizare, primarul Anghelescu subliniază că reconstrucția drumurilor este planificată imediat după finalizarea lucrărilor la rețeaua de canalizare. Astfel, promite că cetățenii vor beneficia de drumuri asfaltate și condiții de circulație îmbunătățite.

Pe lângă proiectul de canalizare, comuna Mateești se mândrește și cu extinderea rețelei de apă potabilă cu peste 20 de kilometri, în timpul mandatului actual. Totuși, din cauza unui acord preexistent cu UAT Alunu, locuitorii plătesc un preț relativ mare pentru apă, de 6,61 lei. Prin urmare, Primarul Anghelescu are în plan dezvoltarea unei surse proprii de apă pentru comuna Mateești, care va asigura un preț mai accesibil pentru cetățeni și va extinde accesul la apă potabilă, în special în zona Pîlșești, care încă se confruntă cu lipsa acestei facilități esențiale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *