DĂNICEI – rețea de gaze extinsă și alte proiecte importante pentru cetățeni

Dănicei

Înscrisă într-o asociație de dezvoltare recent înființată, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), comuna Dănicei a reușit să obțină o finanțare importantă în valoare de 7.500.000,00 lei pentru distribuția de gaze naturale în localitățile Nicolae Bălcescu, Milcoiu și Dănicei. Această veste a venit în urma aprobării alocării fondurilor de către Ministerul Dezvoltării, în cadrul unei ample inițiative de extindere a rețelelor de gaze naturale în infrastructura energetică a județului Vâlcea, la finalul anului 2023.

În ceea ce privește comuna Dănicei, edilul, bucuros că a reușit să obțină aceste fonduri importante pentru comunitatea sa, afirmă că are deja în plan studiile de fezabilitate pentru sistemul de gaze, și de asemenea, îşi propune să se folosească inteligent de banii primiți pentru a aduce cetățenilor cât mai multe avantaje și un plus de confort în ceea ce privește traiul de zi cu zi.

De altfel, faptul ca localitatea Dănicei se află într-o continuă dezvoltare face ca investitorii și agenții economici să fie din ce în ce mai interesați de această zonă, lucru care nu poate decât să bucure pe toată lumea.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *