Începe programul „Masă sănătoasă” la Roeşti

Roeşti

Gheorghe Drăghici, primarul comunei Roeşti, este recunoscut pentru managementul eficient și pentru proiectele ample de dezvoltare locală care au transformat comunitatea în ultimii ani. Sub conducerea sa, Roeşti a beneficiat de investiții semnificative în infrastructură și servicii sociale, remarcându-se prin atragerea de fonduri europene și guvernamentale ce au dus la modernizarea drumurilor, extinderea rețelelor de gaz, apă și canalizare, precum și la îmbunătățirea instituțiilor educaționale și culturale.

Recent, primarul Drăghici a pus în aplicare un nou proiect în sfera educațională, ca parte a Programului Național „Masă sănătoasă”. Acesta a stabilit un parteneriat cu River Park Events din Drăgășani pentru a furniza servicii de catering de calitate pentru elevii și preșcolarii din comună. Până la finalul lunii decembrie, compania va asigura prepararea și livrarea zilnică a pachetelor alimentare, fiecare constând din două feluri principale de mâncare și o gustare.

Meniul, bine structurat și variat, include supă de pui cu tăiţei, piure de cartofi cu carne de porc și o selecție de fructe sau deserturi precum clătite sau pandișpan. Fiecare zi a săptămânii aduce un meniu diferit, menit să asigure diversitatea și echilibrul nutrițional necesar pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. În săptămâna impară, de exemplu, copiii se bucură de ciorbă de fasole verde, cartofi la cuptor cu pulpă de pui, iar joia vine cu un meniu tradițional de mămăligă cu brânză și smântână.

Acest proiect reprezintă un exemplu concret de cum politici eficiente, combinate cu o viziune clară și susținerea comunității, pot contribui la creșterea calității vieții și la dezvoltarea sustenabilă a unei localități.

Prin astfel de inițiative, Gheorghe Drăghici demonstrează că leadership-ul său nu se limitează doar la îmbunătățiri infrastructurale, ci și la investiții în capitalul uman, cultivând o generație sănătoasă, educată și pregătită să contribuie activ la societate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *