De „ziua iubirii”, melomanii din Râmnicu Vâlcea vor avea parte de un regal muzical oferit de Filarmonica „Ion Dumitrescu”.

În această zi specială de joi, 24 februarie, ora 19:00, va urca pe scenă Corul Euphonia, avându-l ca dirijor pe Aurel Poenaru. Este  ocazia  în care îşi va face apariţia  New Phill Jazz Band – prima formație de Jazz a Filarmonicii – pentru a –i încânta pe melomanii prezenți la concertul „Love is in the air!” din Sala Lahovari. Instituție de elită a Râmnicului, Filarmonica „Ion Dumitrescu” își dorește să diversifice oferta culturală pentru a-și apropia cât mai multe categorii de public.

Păstrându-şi misiunea de instituție de cultură educațională și civilizatoare, sub conducerea directorului Prof. Petruţ Constantinescu, filarmonica vâlceană dezvoltă în ultimii ani proiecte inedite, menite să pună în valoare imaginea municipiului Râmnicu Vâlcea, orașul Imnului Național, oraș care a fost de curând decorat pentru excelență în regenerarea spațiilor publice.

Filarmonica vâlceană poartă numele marelui compozitor şi profesor Ion Dumitrescu – personalitate marcantă a lumii muzicale naţionale și internaționale, (vâlcean de origine), acest fapt contribuind, în mare măsură, la integrarea instituţiei în conștiinţa melomanilor vâlceni şi nu numai.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *