Taximetria pirat, problemă eternă în judeţul Vâlcea

Taximetria pirat a fost dintotdeauna o problemă în județul Vâlcea. Problema pare însă să nu aibă rezolvare, iar așa zișii taximetriști pirați nu se opresc din a face curse. Polițiștii rutieri și-au făcut un obicei din a-i urmări pe toți cei care transportă persoane contra cost fără licență. Marți, 15 februarie, polițiștii din Drăgășani au prins în plasă 3 bărbați. Cei 3 bărbați care conduceau 3 autoturisme au fost identificați în trafic, efectuând curse cu scopul de a transporta persoane, contra cost, fără a deține o autorizație de taximetrie.

În urma acestor fapte, cei trei bărbați s-au ales cu amenzi, și cu interdicția de a nu mai folosi autovehiculele pe care le conduceau când au fost prinși în fapt pentru următoarele 6 luni, fiind astfel scoși din circuit.

Amenzile contravenționale le-au fost aplicate celor trei bărbați, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Poliția Vâlceană a transmis: “La data de 15 februarie a.c., polițiștii din Drăgășani au identificat în trafic 3 bărbați care ar fi condus 3 autovehicule în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, efectuând transport de persoane, contracost, fără a deține autorizație taxi.

În acest sens, polițiștii le-au aplicat sancțiuni contravenționale celor în cauză, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, fiindu-le, totodată, dispusă ca măsură complementară, suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculelor pe o perioadă de 6 luni.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *