DJ 706 C – lucrări pe raza comunei Lungești

Primăria Lungești

Administrația locală din comuna Lungești, sprijinită de Consiliul Județean Vâlcea, execută lucrări de amenajare a rigolelor și podețelor pe raza drumului județean 706 C.

Lucrările sunt realizate în prezent cu bani de la bugetul local. Edilul așteaptă însă și finanțări externe. Întregul proiect a fost evaluat la suma de 2,4 milioane de lei.

Tiberiu Costea, edilul localității, a transmis: “ Se execută lucrări de dalare a șanțurilor și poduri pentru intrarea în curți. Este vorba despre DJ 706 C. S-a realizat un contract între Consiliul Local Lungești și Consiliul Județean prin care am procedat la predarea și primirea amplasamentului pentru aceste lucrări. Fondurile sunt asigurate din bugetul local, bineînțeles că o sa facem demersuri pentru solicitarea și la Consiliul Județean, printr-o hotărâre, să reușim să ducem lucrarea până la capăt. Momentan nu avem toate fondurile necesare pentru a face toată lucrarea pe care ne-am propus-o. Însă cu siguranță, cu ajutorul dumnealor, vom găsi o soluție să rezolvăm problema.”

La momentul actual se lucrează pe o lungime de aproximativ un kilometru și jumătate, care se dorește a fi finalizată până la sfârșitul anului în curs. Însă întreaga lucrare are o lungime de 8 kilometri.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *