Primăria Voineasa scoate la licitaţie proiectele de extindere canalizare şi construire pod peste pârâul Lotru

Voineasa

Primarul comunei Voineasa, Gabriel Năstăsescu, încearcă să ducă la bun sfârşit două dintre proiectele care au fost aprobate prin programul „Anghel Saligny”. Este vorba despre proiectul de extindere a canalizării şi construirea unui pod peste pârâul Lotru. Deşi proiectele au fost aprobate şi s-a primit o finanţare pentru realizarea lor, mai rămân de urmat câteva proceduri pentru a se stabili cine se va ocupa propriu-zis de aceste construcţii. Astfel, în perioada următoare, vor avea loc licitaţii în vederea atribuirii contractelor şi semnarea acestora.

În momentul de faţă, primarul Năstăsescu a declarat faptul că se lucrează la documentaţiile pentru ambele proiecte şi doreşte ca până în luna decembrie să fie licitaţiile făcute, iar din primăvara anului următor să se şi înceapă lucrările. Acesta este încrezător că vor reuşi să ducă la bun sfârşit aceste proiecte, în ciuda faptului că sunt multe proiecte în derulare în judeţul Vâlcea şi insuficienţi constructori.

În ciuda acestor reuşite, primarul are şi motive de nemulţumire din cauza faptului că alte proiecte îi sunt blocate. Este vorba despre modernizarea căminului cultural şi construirea unei săli de sport. Se lucrează la aceste proiecte şi se aşteaptă finanţare de peste doi ani, ba chiar proiectul sălii de sport este depus din 2014, însă nicio guvernare de până acum n-a considerat necesar să finanţeze aceste proiecte.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *