Drumurile afectate de calamități din Vaideeni vor fi reabilitate

Vaideeni

Primarul comunei Vaideeni, din județul Vâlcea, a reușit să obțină finanțări consistente pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor locale. Astfel, au fost obţinute fonduri pentru proiectul „Lucrări de punere în siguranță a drumurilor locale afectate de calamități în comuna Vaideeni, județul Vâlcea„. Valoarea acestei finanțări fiind de 1.428.241 lei plus TVA.

Însă proiectele edilului nu se opresc aici. Autoritățile locale au în plan creșterea eficienței energetice a Căminului Cultural Marița. În acest sens, au alocat o sumă de 554.168 lei pentru reducerea consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu cel puțin 30% față de consumul anual specific de energie. În plus, vor fi montate panouri fotovoltaice, se vor face conexiuni electrice de la panouri la rețeaua electrică și se va achiziționa și monta o centrală electrică.

În plus, edilul are în vedere și reabilitarea Școlii cu clasele I-IV Izvorul Rece. Valoarea totală a proiectului este de 1.582.600,79 lei, iar prin acest proiect se urmărește reducerea consumului de energie prin intermediul panourilor fotovoltaice. De asemena, se va achiziționa și monta o centrală electrică. Este de apreciat implicarea autorităților locale în modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea condițiilor de trai ale comunității.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *