Elevii din Tomșani – în vizită la Parlamentul României

Tomşani

Astăzi, un grup de 60 de elevi de la Școala Gimnazială Tomșani, însoțiți de profesorilor lor, au avut prilejul de a face o vizită la Parlamentul României. Alături de elevi au fost prezenţi şi primarul comunei Tomşani, Andrei Nicolae, precum şi deputatul Laurenţiu Nicolae Cazan, care i-a ghidat prin misterioasele coridoare și săli în care deputații și senatorii își desfășoară activitatea zilnică.

Elevii au avut oportunitatea unică de a pătrunde în impunătoarea clădire, explorând încăperile unde îşi desfăşoară activitatea parlamentarii României. Aceștia au avut parte de lecții captivante despre importanța instituției și despre rolul său în cadrul societății românești.

Vizita la Parlament nu a fost doar o incursiune în arhitectura grandioasă a clădirii, ci și o ocazie de a înțelege procesele democratice la nivel înalt și să-și lărgească perspectiva asupra modului în care funcționează instituțiile statului.

Această zi nu numai că a deschis ochii elevilor către mecanismele legislative, dar a adus și o înțelegere mai profundă a importanței participării active în viața civică. Prin astfel de inițiative, educația devine o călătorie vie și interactivă, în care tinerii devin martorii și actorii transformărilor ce modelează societatea în care trăim.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *