Gheorghe Dumbravă vrea să intre în greva foamei – Primăria Stoenești este în pragul falimentului

Gheorghe Dumbrava

Într-o spirală financiară tot mai periculoasă, Primăria din Stoenești se găsește acum la un pas de faliment, cu toate luminile de avertizare aprinse din cauza lipsei unei cofinanțări în valoare de 207.000 de lei. Primarul Dumbravă, în ciuda eforturilor, se confruntă cu o situație disperată în care nu mai are posibilitatea de a accesa un credit de trezorerie, fiind deja sufocat de datorii.

Edilul, într-o declarație tranșantă, a subliniat gravitatea situației: „Au venit cei mai puțini bani de la Consiliul Județean. Cine împarte banii la CJ? Aveam nevoie de 207.000 de lei pentru a putea plăti constructorii implicați în proiectele derulate cu fonduri europene. Nu dispun de acești bani esențiali pentru a onora angajamentele către constructori, iar acest lucru mă expune riscului iminent de a mi se imputa cei 20 de miliarde, suma alocată proiectului școlii.”

La această oră, edilul se confruntă cu o situație fără precedent și pare să nu aibă nicio soluție la îndemână pentru a evita colapsul financiar. Comunitatea locală resimte deja impactul, iar riscul de îndatorare excesivă devine tot mai real, amenințând să aducă Primăria Stoenești în pragul falimentului. Toate privirile sunt acum îndreptate către guvern, iar Gheorghe Dumbravă ameninţă că va intra în greva foamei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *