Evenimentul Anului în Budești: „Festivalul Peștelui” aduce delicii culinare și distracție garantată!

Budești

Budești și împrejurimile sunt în febra pregătirilor pentru cel mai așteptat eveniment al verii: „Festivalul Peștelui”, care va avea loc în perioada 05-06 august 2023, în pitorescul sat Racovița, la punct Brutărie. Toți pasionații de gastronomie și distracție sunt invitați să se alăture acestui festin pentru simțuri.

Principalul punct de atracție al manifestării îl reprezintă, fără îndoială, bucatele savuroase preparate din pește proaspăt, pregătite cu iscusință de maeştri culinari din zonă. Gurmanzii vor avea ocazia să-și satisfacă poftele cu cele mai rafinate și delicioase preparate, iar organizatorii au pregătit un concurs inedit, în care vor fi premiate cele mai gustoase mâncăruri din pește. Cu siguranță, papilele gustative ale participanților vor fi cucerite de aromele unice și surprinzătoare.

Dar nu doar mâncarea va fi vedeta acestui festival. Muzica va încinge atmosfera și va aduce momente de neuitat pentru toți cei prezenți. Evenimentul se va deschide într-un ritm antrenant, sub îndrumarea unui DJ talentat, care va transforma locul într-un adevărat club în aer liber. Apoi, pe scena amenajată special pentru spectacol, se vor succeda nume sonore din industria muzicală autohtonă.

În seara de 5 august, pe scenă vor urca Trupa AneMary, Andrada & Balkanics, Vescan, iar seara încheie cu un concert susținut de JO. A doua zi, duminică 06 august, pe scenă vor urca artiști de seamă ai muzicii populare românești, precum – Papuc Viorel, Costel și Dragoș Ghinea, Ilie Dură, Maria Bădilă Irimia, Valentin Sanfira, Zorina Bălan, Liviu Dică, Cosmin Scheanu, Olguta Berbec și Remus Novac.

Astfel, Festivalul Peștelui din Budești se anunță a fi o experiență culinară și muzicală de neuitat. Racovița se pregătește să primească cu brațele deschise toți vizitatorii, iar atmosfera festivă va face ca cele două zile să treacă cu rapiditate și veselie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *