Festivităţi impresionante la Băile Govora de Ziua Naţională

Ziua Națională a României a fost marcată cum se cuvine în orașul Băile Govora, acolo unde administrația locală condusă de primarul Mihai Mateescu a organizat mai multe manifestații la care au luat parte o mulțime de oameni și oficialități. Festivitățile au început de la ora 12:00 la Monumentul Eroilor din oraș, unde primarul Mihai Mateescu și alte personalități importante au ținut discursuri în fața mulțimii prezente la eveniment şi au depus coroane de flori.

Mihai Mateescu a oferit diplome şi s-a adresat tuturor govorenilor din ţară şi de peste hotare, îndemnând la toleranţă, solidaritate şi bunătate. Acesta a urat la mulţi ani tuturor românilor şi să nu îşi uite niciodată eroii.

Printre cei prezenți s-au numărat și membri din partea Asociației de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” care au defilat în costume de epocă, atrăgând priviri admirative din partea celor prezenți, în special a copiilor. De asemenea, la eveniment au fost prezenți membri din Jandarmeria Română, Poliția orașului Băile Govora, ISU Vâlcea, precum și Garnizoana Râmnicu Vâlcea. Aceștia au defilat în fața oamenilor prezenți și au adus un omagiu eroilor patriei.

Ulterior, după lăsarea nopţii, festivităţile au continuat cu o defilare cu torţele aprinse şi cântece patriotice de la primărie până la monument din partea membrilor Asociaţiei de Reconstituiri Istorice. În încheiere, ofiţerul din cadrul asociaţiei a ţinut un discurs motivaţional, patriotic.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *