Mesaj emoționant din partea Comunei Dănicei – Vâlcea

Cu ocazia uneia dintre cele mai așteptate nopți din luna decembrie, reprezentanții primăriei din comuna Dănicei au transmis un mesaj emoționant pentru toți locuitorii, și nu numai. De asemenea, aceștia nu au uitat nici să transmită un călduros “La mulți ani” tuturor celor care poartă acest nume sfânt.

Iată ce au transmis oficialitățile: “Prima şi cea mai aşteptată noapte din seria sărbătorilor de iarnă, Sfântul Nicolae, ne readuce bucuria copilăriei. Moş Nicolae umple ghetuțele așezate timid la fereastră de micuții din fiecare casă de români. Retrăim cu toții emoția serilor în care priveam cu sfială spre fereastră în speranța că vom descoperi personajul misterios care an de an ne umple bocancii cu dulciuri și și lasă nuielușa drept ”recompensă” pentru copiii neastâmpărați.

Indiferent de vârstă, sărbătoarea Moșului Nicolae ne cuprinde sufletele de bucurie și ne aduce mai aproape sentimentul de acasă și de reîntregire a familei după care tânjim la fiecare final de an.

Bucuria este dublă pentru cei care își serbează ziua onomastică. Lor, în mod special, le urez un  sincer și călduros La Mulți Ani și să aibă parte de ocrotire din partea Sfântului a cărui nume îl poartă!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *