Giratoriul “La Plute” – rezultatul unei colaborări între Costi Rădulescu și Constantin Bărzăgeanu

La Plute

Semnarea contractului pentru realizarea sensului giratoriu „La Plute” în comuna Mihăești, județul Vâlcea, marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere regionale, fiind rezultatul unei colaborări strânse între primarul Constantin Bărzăgeanu și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu. Acest proiect important pentru fluidizarea traficului, a fost conceput pentru a aborda problemele de siguranță și congestie de la intersecția de pe DN67, care conectează mai multe artere locale.

Construcția sensului giratoriu vine ca răspuns la nevoia acută de a îmbunătăți condițiile de circulație și de a reduce numărul accidentelor rutiere în zonă. Prin eliminarea punctelor de conflict direct și prin simplificarea schemelor de circulație, acest nou element de infrastructură promite o traversare mai sigură și mai eficientă pentru toți utilizatorii drumului.

De asemenea, inițiativa reflectă angajamentul autorităților locale de a investi în proiecte care aduc beneficii palpabile comunității, îmbunătățind calitatea vieții locuitorilor și susținând dezvoltarea economică a regiunii prin facilitarea accesului și mobilității. Sensul giratoriu „La Plute” este, așadar, un exemplu concret al eforturilor continue de modernizare a infrastructurii rutiere din Vâlcea, demonstrând importanța colaborării între diferite niveluri ale administrației publice pentru realizarea unor proiecte de anvergură.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *