Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză PNL-ul că a devenit un „PSD sub acoperire”

După anunţul oficial în care PSD şi PNL au spus că s-a decis comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, a avut o reacţie vehementă pe pagina sa de Facebook în care acuză PNL-ul că şi-a pierdut valorile liberale şi a devenit „un PSD mai mic, sub acoperire” al cărui scop este acela de a „capta electoral de dreapta pentru a oferi majoritate PSD-ului”.

„Motivul real pentru comasarea alegerilor locale cu alegerile Europarlamentare şi candidaturi pe liste comune cu PSD la Europarlamentare este teama peneliştilor că nu vor obţine un scor pozitiv pe liste separate şi vor arăta în mod oficial că PNL nu mai reprezintă o opţiune viabilă pentru electoratul de dreapta. PNL a devenit o anexă a PSD şi, în curând, va ajunge probabil să fie absorbit cu totul de acesta.

Dacă până acum încercau să mimeze opoziţia la monstrul politic PSD, acum a devenit clar pentru toată lumea că PNL-ul este un PSD mai mic, sub acoperire, a cărui singură menire este să capteze electorat de dreapta şi să ofere o majoritate PSD-ului în Parlament. Liberalismul a dispărut de mult din PNL, iar asta se vede când aprobă fără jenă creşterile de taxe ale PSD-ului. PNL a trădat electoratul de dreapta. A abandonat clasa de mijloc și antreprenorii.

Fiind primele alegeri, Europarlamentarele ar fi dat un semnal de slăbiciune pentru celelalte runde de alegeri dacă PNL-ul ar fi obţinut scorul mic pe care îl ştim din sondaje, astfel că vor să evite ruşinea prin comasarea alegerilor şi candidaturile pe liste comune cu PSD. Practic, PSD şi PNL nu au fost niciodată în opoziţie, ci doar au mimat şi s-au ajutat unii pe alţii când au avut nevoie să păcălească românii.

În momentul de faţă, singura opţiune pe care o mai au românii să scape de această struţo-cămilă este Dreapta Unită care a încercat în această perioadă neagră din istoria României să se opună măsurilor aberante şi să vină cu soluţii concrete pentru binele României.

Vom ataca în justiție toate actele normative care vor duce la comasarea alegerilor!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *