Golești: Școala Gimnazială din satul Popești va fi dotată și extinsă

Golești

În Golești, elevii din localitate vor beneficia în curând de condiții de învățare mult îmbunătățite. Primarul comunei, Adrian Mitrache, a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea, dotarea și extinderea Școlii Gimnaziale din Popești, marcând astfel un nou capitol în dezvoltarea educației locale.

Proiectul ambițios se ridică la suma de 7 660 312 lei, o investiție semnificativă în viitorul generațiilor tinere. Cu un ochi atent la detaliu și o viziune clară, primarul din Golești a reușit să atragă 3 860 300 lei fonduri europene nerambursabile pentru a susține această inițiativă, subliniind importanța parteneriatelor internaționale în dezvoltarea comunităților locale.

Atenția deosebită acordată educației de către primarul din Golești nu este o noutate. După ce a implementat cu succes programul „Masă Caldă” în școlile din zonă, edilul demonstrează încă o dată angajamentul său ferm față de creșterea calității învățământului. Investițiile în infrastructura școlară reflectă nu doar dorința de a oferi elevilor un mediu propice pentru dezvoltarea lor, ci și viziunea pragmatică a unui lider local care înțelege că educația solidă reprezintă cheia unei comunități prospere.

Elevii vor beneficia de săli de clasă modern echipate, facilități îmbunătățite și un spațiu propice pentru stimularea creativității și a procesului de învățare. Această transformare nu este doar o schimbare cosmetică, ci un semnal clar că educația este prioritatea numărul unu în Golești.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *