Horezu va beneficia de finanțare pentru un proiect de urbanism

Nicolae Sărdărescu

Recent a fost anunțat faptul că orașul Horezu, din Municipiul Vâlcea, va beneficia de finanțare pentru punerea în practică a proiectului de reformă/investiție cu denumirea “Actualizare în format GIS a documentației de amenajare a teritoriului și urbanism PUG al orașului Horezu, județul Vâlcea”.

Obiectivele proiectului sunt de a actualiza documentația de amenajare a teritoriului în format GIS, dar și de a urbaniza orașul Horezu, în modul PUG.

„Un alt proiect mare pe care îl așteaptă de 30 de ani locuitorii orașului Horezu și care este în linie dreaptă, cu bani europeni, reprezintă distribuția și racordarea la rețeaua de gaze a orașului Horezu. Distribuția are valoare de 16 milioane de euro, iar racordarea se va face de la Băbeni – Frâncești și va merge până la Tetila – Gorj care se va conecta la gazoductul BRUA. Este o investiție uriașă, care va dezvolta întreaga zonă. Dezvoltarea orașului reprezintă pași importanți și este rezultatul unor activități derulate pe parcursul unor ani de muncă asiduă”, a precizat primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *