Impuls major pentru dezvoltarea comunei Diculești: Proiecte ample de modernizare în 2024

primăria Diculeşti

Comuna Diculești se angajează într-un proces ambițios de modernizare și dezvoltare, sub conducerea Primarului Armand Cupăreanu și a Consiliului Local, cu scopul declarat de a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți locuitorii.

Principalele proiecte pentru anul 2024 includ modernizarea infrastructurii rutiere și extinderea serviciilor esențiale, fiind parte a unei strategii mai largi de revitalizare comunitară. Proiectul vedetă al acestui an este reabilitarea a peste 8 kilometri de drumuri, o inițiativă finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care implică și contribuții semnificative din bugetul local.

Mai mult, Comuna Diculești a alocat fonduri importante și pentru alte proiecte critice. Printre acestea, se numără reabilitarea și modernizarea Școlii vechi Băbeni-Oltețu și extinderea rețelei de alimentare cu apă, care acum se întinde pe o lungime totală de 17 kilometri.

„Este esențial să oferim cetățenilor noștri acces la infrastructura necesară pentru un trai decent. Fiecare proiect pe care îl implementăm este un pas spre un viitor mai prosper pentru Diculești”, afirmă Primarul Armand Cupăreanu.

Consiliul Local are în plan să adauge încă cel puțin zece obiective mari pe lista de investiții pentru 2024, pe măsură ce fondurile naționale devin disponibile. Printre proiectele prioritare se află și extinderea rețelei de apă și canalizare pe o lungime de 7 kilometri, înființarea unui sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale, precum și modernizarea și dotarea Grădiniței cu program normal Băbeni-Oltețu.

Aceste inițiative subliniază angajamentul administrației locale de a folosi orice resursă și oportunitate pentru a transforma Diculești într-un loc mai bun de trăit. Prin aceste eforturi, Primarul Cupăreanu și echipa sa speră să aducă un val de schimbare pozitivă care să asigure o dezvoltare durabilă pe termen lung pentru comunitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *