În comuna Bărbătești se va amenaja un parc deosebit

Bărbătești

Comuna Bărbătești din județul Vâlcea se pregătește pentru un proiect major de îmbunătățire a spațiilor verzi, odată cu semnarea contractului pentru amenajarea Parcului Birzesti. În urma unei decizii așteptate cu nerăbdare de comunitate, lucrările vor demara săptămâna viitoare, marcând un pas important în direcția creării unui mediu mai plăcut și accesibil pentru locuitori.

Proiectul de amenajare vine ca răspuns la nevoia crescută de spații verzi și zone de recreere în comuna Bărbătești, subliniind angajamentul autorităților. Parcul Birzesti este conceput să devină un punct de atracție pentru familii, sportivi și oricine dorește să petreacă timp în natură, oferind facilități moderne și spații verzi extinse.

Conform autorităților locale, contractul a fost semnat ieri, urmând ca în curând să fie pus în mișcare întregul ansamblu de lucrări. Proiectul include nu doar plantarea de noi spații verzi, dar și amenajarea de zone de joacă pentru copii, alei pentru plimbări și zone de odihnă, toate acestea fiind proiectate să corespundă celor mai înalte standarde de siguranță și confort.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *